Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@23:20:41 GMT

بهترین شهرهای جهان برای ادامه تحصیل در سال ۲۰۲۲

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۱۰۶۵۸

بهترین شهرهای جهان برای ادامه تحصیل در سال ۲۰۲۲

گزارش‌های ارائه شده از سوی QS، شرکتی بریتانیایی که تجزیه و تحلیل موسسات عالی سراسر جهان را به عهده دارد، لندن را به عنوان بهترین شهر جهان در سال ۲۰۲۲ برای ادامه تحصیل دانشجویان بین‌المللی معرفی کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شرکت QS لیستی متشکل از ۱۰۰ شهر دانشگاهی جهان با جمعیت حداقل ۲۵۰ هزار نفر را فراهم آورده و به مقایسه ویژگی‌های هر یک پرداخته است تا به افرادی که خواهان ادامه تحصیل در خارج از کشور خود هستند کمک کند، بهترین نقطه از جهان را انتخاب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، مولفه‌هایی نظیر رتبه دانشگاهی، میزان امنیت و نرخ مقرون به صرفگی زندگی در شهر میزبان، مورد توجه مدیران QS قرار گرفت ضمن اینکه دیدگاه حدود ۹۵ هزار نفر از دانشجویان قبلی این دانشگاه‌ها در مورد میزان رضایت‌بخشی آن‌ها از محل تحصیل خود تجزیه و تحلیل شد. در نهایت، لندن برای سومین سالی پی در پی به عنوان بهترین شهر جهان برای ادامه تحصیل انتخاب شد چرا که دانشجویان مراکز اموزشی این شهر، فرصت‌های فرهنگی، اقتصادی و تحصیل آن را بسیار ارزشمند می‌دانستند. در واقع، پایتخت انگلستان تعداد ۱۸ دانشگاه برتر جهان را در خود جای داده است ضمن اینکه دانشجویان می‌توانند پس از پایان تحصیلات خود به طور مستقیم وارد بازار کار شوند و در کمپانی‌های بی‌شمار آن به فعالیت بپردازند. در ادامه به معرفی سایر شهرهای جهان برای تحصیل و شرح ویژگی‌های هر یک پرداخته می‌شود.

مونیخ، آلمان

در سال گذشته، برلین پایتخت آلمان جایگاه دوم شهرهای برتر جهان برای ادامه تحصیل را از آن خود کرده بود اما در سال ۲۰۲۲، مونیخ که در ۲۰۲۱ رده چهارم جدول قرار داشت، جای پایتخت را گرفت. دانشجویان مونیخ در ادعاهای خود از کیفیت بالای زندگی در شهر سخن گفته و فرصت‌های کاری و همچنین مقرون به صرفه بودن مسکن و سایر ویژگی‌های زندگی را در آن بسیار حائز اهمیت دانسته‌اند.

سئول، کره جنوبی

پایتخت کره جنوبی نیز از جنبه‌های مختلف نسبت به سال‌های گذشته تحولات زیادی را متحمل شده که همین امر باعث شده است از جایگاه هفتم شهرهای برتر جهان برای تحصیل در سال ۲۰۲۱ به رده سوم در ۲۰۲۲ ارتقا یابد. از مهم‌ترین ویژگی‌های سئول که در موفقیت آن سهیم بوده است می‌توان به برخورداری شهر از ۲۱ دانشگاه برتر جهان به میزبانی استعدادهای درخشان اشاره کرد که آن را از سایر نقاط دنیا متمایز کرده است.

توکیو، ژاپن

توکیو، پایتخت و بزرگترین شهر ژاپن که به واسطه میزبانی بازی‌های المپیک ۲۰۲۰، البته با تاخیر به علت کرونا به محبوبیتی وصف‌ناشدنی در میان دوستداران ورزش جهان تبدیل شد، توانست همچون سال گذشته رتبه سوم شهرهای برتر جهان برای تحصیل را از آن خود کند و هم‌تراز با سئول در یک جایگاه از جدول قرار گیرد. دانشجویان این شهر زندگی در آن را از جنبه‌های بسیاری رضایت‌بخش می‌دانند اما آنچه توکیو را از سایر شهرهای جدول متمایز کرده، برخورداری از مراکز مالی و کاری بیشمار است که امکان کار با درآمد بالا را برای دانشجویان پس از پایان دوره‌های آموزشی خود فراهم می‌آورد.

برلین، آلمان

اگرچه نمی‌توان پایتخت آلمان را از نظر کمی موسسات آموزشی با سایر پایتخت‌های هم‌تراز خود مانند لندن و پاریس مقایسه کرد با این حال، برلین سه مورد از بهترین موسسات آموزشی جهان را در خود جای داده و از این نظر به محبوبیت بسیار بالایی در میان افراد طالب کسب دانش دست یافته است. علاوه بر این، دانشجویان شهر همیشه از نظر کیفیت زندگی، هزینه‌های مختلف و جو آزادی‌گرایانه شهر بسیار احساس رضایت می‌کنند به طوری که حتی ادامه تحصیل در آن را به سایر شهرهای برتر دنیا ترجیح می‌دهند.

ملبورن، استرالیا

اگرچه ملبورن با حدود پنج میلیون نفر جمعیت در استرالیا، نسبت به سال ۲۰۱۹ از نظر محبوبیت دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی، به سه جایگاه پایین‌تر تنزل کرده است با این حال، همچنان دانشجویانی که قبلاً در این شهر تحصیل کرده‌اند، آن را یکی از بهترین مقاصد دنیا برای آموزش و زندگی می‌دانند. تنوع فرهنگی و نژادی میان دانشجویان از یک سو و جو پرشور و صمیمانه آموزش از سوی دیگر مهم‌ترین ویژگی‌های دانشگاه‌های ملبورن به شمار می‌رود که هر ساله سیل عظیمی از افراد خواهان کسب دانش در دانشگاه‌های بین‌المللی را به سمت خود فرا می‌خواند. علاوه بر این، کمپانی‌های بین‌المللی بسیاری در ملبورن به فعالیت مشغول است که زمینه را برای اشتغال دانشجویان، همزمان با تحصیل فراهم می‌آورد.

زوریخ، سوئیس

دانشگاه صنعتی زوریخ که جایگاه اول بهترین موسسات آموزشی سراسر قاره اروپا را به خود اختصاص داده به لطف وجود خود، سوئیس را به رده هفتم شهرهای محبوب دانشگاهی جهان نیز نائل کرده است. در واقع از نظر دانشجویان این موسسه، تنها سه شهر برتر دنیا (لندن، مونیخ و توکیو) می‌توانست بالاتر از دانشگاه صنعتی زوریخ برای تحصیل باشد با این حال، QS مولفه‌های دیگری را نیز در رده‌بندی‌های خود مورد توجه قرار داد که بر اساس آن، زوریخ جایگاه هفتم شهرهای برتر دنیا برای تحصیلات بین‌المللی را از آن خود کرد. از دیگر ویژگی‌های بزرگترین و پرجمعیت‌ترین شهر سوئیس که آن را برای کسب آموزش از سایر نقاط دنیا متمایز کرده است می‌توان به تلفیق زندگی شهری و طبیعت اشاره کرد که سکونت و تحصیل همزمان را برای دانشجویان بسیار رضایت‌بخش کرده است.

سیدنی، استرالیا

استرالیا تنها یکی از دو کشور جهان (آلمان) به حساب می‌آید که از ۱۰ منطقه برتر جهان برای تحصیل، بیش از یک شهر را در خود جای داده است. سیدنی، بزرگترین شهر استرالیا و قاره اقیانوسیه از نظر مقرون به صرفه بودن زندگی در سطح قابل قبولی قرار ندارد و جایگاه صد و یکم شهرهای جهان را از آن خود کرده است با این حال، آب و هوای مطلوب شهر از یک سو و تنوع فرهنگی و شور زندگی از سوی دیگر، رضایت‌بخشی را برای ساکنان به حد قابل قبولی رسانده و آن را به محبوبیت بالایی میان دانشجویان بین‌المللی نائل کرده است.

کد خبر 535983

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان کلانشهرهای جهان کشورهای جهان تحصیل اشتغال فارغ التحصیلان زوریخ لندن برلین مونیخ سیدنی ملبورن توکیو سئول المپیک توکیو کیفیت زندگی دانشگاه رتبه بندی دانشگاه های جهان بهترین دانشگاه های جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق برای ادامه تحصیل جهان برای تحصیل برتر جهان موسسات آموزشی شهرهای برتر آن خود بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی اسدی کارشناس آموزش و پرورش مهمترین عامل کاهش داوطلبان پسر در کنکور امسال به میزان ۳۴، را انگیزشی عنوان کرد و گفت: جوانان به خصوص پسران به دنبال آینده ای روشن به ویژه در حوزه مسایل معشیتی هستند و وقتی افرادی را در اطراف خود می بینند که از رشته تحصیلی شان بهره‌‌وری مناسبی ندارند از آنها الگو می‌گیرند، به عنوان مثال اگر فردی دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته فنی باشد اما در حرفه ای غیرمرتبط با رشته تحصیلی اش مشغول باشد، جوانان از او الگو گرفته و ترجیح می‌دهند به جای ادامه تحصیل در بازار کار مشغول حرفه‌ای شوند.

وی با اشاره به ورود پسران به دانشگاه‌های غیردولتی آن هم با ثبت نام بدون حضور در کنکور، ادامه داد: آسان بودن تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی بدون کنکور و کسب مدرک تحصیلی با ارزش یکسان نسبت به دانشگاه‌های دولتی شاید علت دیگری برای کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور باشد.

به گفته این کارشناس،  تحصیل در خارج از کشور به دلیل سهولت علتی شده تا بیشتر خانواده‌ها ترجیح دهند پسران خود را برای تحصیل و اقامت به کشورهای خارجی بفرستند.

اسدی افزود: از سوی دیگر، دختران در گذشته در سنین کمتر ازدواج می‌کردند و ممکن بود از دبیرستان بازمانند، اما اکنون اینگونه نیست و این موضوع باعث شده حجم عظیمی از دختران به سمت کنکور آمده، سهمی از صندلی‌های دانشگاه‌ها را بگیرند، از این رو پسران انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی نداشته باشند. 

وی در خصوص آسیب‌های احتمالی کاهش تحصیل پسران در جامعه بیان کرد: بی‌تردید آن گروه از تحصیل کردگانی که تحصیلات خوبی دارند بهتر می‌اندیشند و بهتر زندگی می‌کنند، همچنین، کمتر در برابر آسیب‌ها قرار می‌گیرند، اما به طور کلی این موضوع آسیب جدی به جامعه وارد نمی‌کند، زیرا جامعه نیاز دارد پسران به سمت حوزه کار بروند.

اسدی یادآور شد: البته این موضوع را نیز باید در نظر بگیریم که اگر پسران با هوش بالا و استعداد نتوانند ادامه تحصیل دهند ممکن است وارد شبکه‌های بزهکاری شوند و از هوش خود در این عرصه استفاده کنند، یا ممکن است دچار سرخوردگی شده یا از خشونت استفاده کنند، همچنین این موضوع ممکن است سن ازدواج افزایش پیدا می‌کند. 

این کارشناس آموزش و پرورش اضافه کرد: دانش آموز مستعد اگر در رشته‌های خوب و پرمخاطب نتواند تحصیل کند، بدنه علمی ما دچار آسیب می‌شود، به عنوان مثال در گذشته شاهد بودیم که دانش آموزان باهوش و استعداد بالا در رشته‌های علوم انسانی تحصیل نکردند و متاسفانه افراد ضعیف مدیر یا وکیل شدند و این موضوع مشکلات مختلفی را ایجاد کرده است.

گفت‌و‌گو از: مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • محمد فاضلی جامعه شناس: خیلی بیل‌زن هستید زمین خودتان را را بیل بزنید
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی