Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@16:42:29 GMT

بهترین نوع دیپلماسی، علمی است

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۳۰۳۳۲

بهترین نوع دیپلماسی، علمی است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ما دانشگاهیان به این باور رسیده‌ایم که بهترین نوع دیپلماسی، علمی است و در صورت رسیدن به این دیپلماسی موفق می‌شویم رهبرانی را برای کشورهای خود تربیت کنیم.

محمد کافی، امروز سوم دی ماه در چهارمین مجمع دانشگاه‌های ایران و جهان عرب که با موضوع «آینده پژوهی جایگاه دانشگاه‌های ایران و جهان عرب در توسعه جهان اسلام» که در دانشکده ادبیات دانشگاه  فردوسی مشهد درحال برگزاری است، اظهار کرد: امروز  میزبان چهار کشور عراق، سوریه، لبنان و عمان هستیم و این درحالی است که ما انتظار حضور بیش از 40 دانشگاه از کشورهای دنیا  را داشتیم اما همه ما می‌دانیم که موانع فراوانی در زمینه ارتباطات میان ملت‌ها و کشورهای همسایه وجود دارد، اما امیدواریم که پیام دوستی ما به این کشورها برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قدیمی‌ترین دانشگاه مدرن در ایران 85 سال عمر دارد اما این منطقه از گیتی وارث توسعه بسیاری از رشته‌های علمی در جهان امروز است. به خود می‌بالیم که این پهنه از خاک در تکامل علمی نقش بسزایی داشته است. باوجود اینکه در گذشته دانشگاه‌هایی به شکل امروزی وجود نداشت، اما بحث و گفت‌وگو در مقیاس وسیع در کشورها وجود داشته و افتخارات فراوانی در توسعه علم و فناوری در دنیا ایجاد شده است.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، بیان کرد: امروز برآنیم که مجدد دور یکدیگر جمع شویم، مجدد بتوانیم این پهنه از گیتی را به جایگاه گذشته خود برسانیم و با قرار دادن ظرفیت‌های موجود در کنار یکدیگر در توسعه و بهبود زندگی مردم تلاش کنیم.

کافی خاطرنشان کرد: موانع زیادی بر سر راه روابط کشورها ایجاد شده و ایجاد دیپلماسی در حوزه‌های مختلف بسیار سخت شده، اما ما دانشگاهیان به این باور رسیده‌ایم که بهترین نوع دیپلماسی، علمی است و در صورت رسیدن به این دیپلماسی موفق می‌شویم رهبرانی را برای کشورهای خود تربیت کنیم.

وی اضافه کرد: ما به هیچ وجه ارتباط با دنیا را نفی نمی‌کنیم  و معتقدیم که علم میراث جهانی است و باید در تمام دنیا گسترده شود، اما نباید فراموش کرد که علمی که توسط مردم یک منطقه تولید می‌شود، ابتدا بیشترین کاربرد آن برای مردم آن مناطق است.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، تصریح کرد: ایران، ترکیه، کشورهای جهان عرب و افغانستان همه در یک خاک قرار دارند و دارای تاریخ، جغرافیا و دین مشترک هستند و زمانی که مشکلی در یک منطقه حل شود، قابل ترویج به کشورهای دیگر است.

کافی گفت: مسائل طبیعی، اقلیمی و جغرافیایی دامن اکثر کشورها و شهرهای بزرگ دنیا را گرفته است و در حوزه کشاورزی و علوم زمینی بسیاری از مسائل به یکدیگر وابسته است؛ به عنوان مثال ایجاد ریزگردها در یک کشور می‌تواند مشکلاتی را برای کشورهای همسایه ایجاد کند و با همکاری کشورها با یکدیگر می‌توانیم مسائل و مشکلات را حل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد آینده پژوهی جهان عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۰۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالهان اوغلو یکی از بهترین‌های جهان است

به گزارش "ورزش سه"، وینچنزو مونتلا، سرمربی تیم ملی ترکیه، معتقد است که اینتر به هاکان چالهان اوغلو فرصت داده تا به یکی از بهترین هافبک‌های جهان تبدیل شود.

این بازیکن 30 ساله از زمان پیوستن به میلان از بایرلورکوزن در تابستان 2017، در ایتالیا بوده و سپس در سال 2021 به عنوان بازیکن آزاد به اینتر رفت.

مونتلا، سرمربی تیم ملی ترکیه، در مورد پیشرفت چالهان اوغلو به پادکست "لِگا سری آ" گفت:"او با اهداف زیادی به میلان آمد. یک استعداد بزرگ با تکنیک فوق العاده که در سال‌های اخیر به بهترین هافبک جهان یا حداقل یکی از بهترین‌ها تبدیل شده است."

چالهان اوغلو همیشه پشت سر مهاجمان بازی می‌کرد، اما تنها پس از مصدومیت مارسلو بروزوویچ بود که این بازیکن ملی پوش ترکیه‌ای کمی به کناره‌ها رفت.

این پست قرار بود موقتی باشد، اما او شکوفا شد و به یک چهره کلیدی در تیم سیمونه اینزاگی تبدیل شدو همراه آن‌ها ابتدا به فینال لیگ قهرمانان اروپا رفت و سپس برای کسب اسکودتو آماده شد.

مونتلا در مورد پیشرفت این بازیکن افزود:"چالهان اوغلو می‌تواند سرعت را به تیم دیکته کند و لحظات مختلف مسابقه را درک می‌کند. او اکنون به یک فوتبالیست بالغ و مدرن تبدیل شده، می‌تواند هر دو نیمه بازی را کنترل کند و همچنین بازی حریف را به خوبی می‌خواند. تکنیکی که او همیشه داشته هم بدون تغییر باقی مانده است."

تا اینجای فصل، چالهان اوغلو در 38 بازی برای اینتر، 15 گل به ثمر رسانده و 3 پاس گل داده است. او پس از 84 بازی ملی، کاپیتان تیم ملی ترکیه است که 18 بار در این تیم موفق به گلزنی شده است.

دیگر خبرها

  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • چالهان اوغلو یکی از بهترین‌های جهان است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک