Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:53:41 GMT

موزه بهترین راه ارتباط با جهان و دیگر کشورها است

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۷۶۶۳

موزه بهترین راه ارتباط با جهان و دیگر کشورها است

تهران - ایرنا - عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری گفت: وجود هرگونه موزه در این دوران که دوره غفلت از گذشته و فرهنگ عمیق ملل است، بهترین راه ارتباط با میراث ارزشمند دیگر کشورها می شود.

به گزارش روز شنبه دانشگاه الزهرا (س) محمد بهشتی شیرازی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر میهمان ویژه اولین نمایشگاه اسناد آرشیوی و موزه دانشگاه الزهرا در روز جهانی موزه و میراث فرهنگی به سخنرانی در مورد نقش موزه ها در فرهنگ و تعامل جهانی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهشتی موزه ها را مهمترین راه ارتباط فرهنگی میان کشورها برشمرد و گفت: امروزه دیگر موزه ها یک اتاق بسته برای نمایش یک سری سند و شیء نیست بلکه تمامی اماکن تاریخی و میراث گذشتگان که امکان برقراری ارتباط میان فرهنگ‌ها و جهانیان را داشته باشد، به تنهایی یک موزه به حساب می آید.
وی میدان نقش جهان اصفهان را یک موزه عنوان کرد که به خودی خود موجب جلب توجه جهانیان و تعاملات فرهنگی آنها می شود.
عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به نگاه خود محورکشورها به واژه جهان و مرکز پنداری تاریخی جهانیان ایران را یک گواه تاریخی دانست و موزه‌های مختلف در سراسر دنیا را به عنوان یک کشور جهانی که دارای روابط مختلف فرهنگی در تمامی دوران هستند، برشمرد.
بهشتی بر نقش غیرقابل انکار موزه‌ها در جامعه اشاره کرده و گفت: بهترین راه برای مطرح کردن ایران در سطوح بین المللی؛ موزه‌ها و میراث فرهنگی است.
وی همچنین از نمایشگاه اسناد آرشیوی و موزه و بخشهای دیگر دانشگاه بازدید کرد.
18 مِی در تقویم جهانی روز موزه و میراث فرهنگی نامگذاری شده است. شعار امسال ایکوم برای این روز «موزه‌ها در جایگاه کانون‌های فرهنگی، آینده سنت» بود که دانشگاه الزهرا نیز برای اولین بار همگام و همراه با دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌ها و فرهنگستان‌های سراسر جهان، در آیین بزرگداشت این روز با برگزاری سخنرانی تخصصی و برپایی اولین نمایشگاه اسناد آرشیوی و موزه شرکت نمود
این مراسم به همت دانشکده هنر ، گروه علم اطلاعات و دانش شناسی و روابط عمومی دانشگاه الزهرا برگزار شده که مورد استقبال اساتید و دانشجویان و علاقه مندان این حوزه قرار گرفت.
دانام **8398** 1200

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه الزهرا س محمد بهشتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۷۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سیدتیمورجامعی گفت: بخوانیم و بسازیم یک شعار واضح بوده ولی اینکه چگونه بکار ببریم مهم است. سازندگی را در دنیای امروز باید با فرهنگ‌های جدید که آزادسازی را هدف قرار دهند ایجاد کرد، چه تولید کنیم و چه بسازیم ولی این ساخت ما باید از کدام راه باشد مهم بوده و گام‌های رشد را در سیاست، اجتماع و نیازهای ضروری حیات و تمدن بشریت پیدا کنیم پس می‌توان گفت هدف اصلی خواندن و مطالعه، خودسازی است و مهمترین ابزار برای این هدف همان کتاب است.

وی در ادامه گفت: انتخاب کتاب همیشه بزرگترین مشکل برای علاقه‌مندان به کتاب بوده اما مهمترین آن پیدا کردن کتاب است. همچنین به ناشران کتاب نیز باید توجه کرد و اینکه در چه تاریخی فعالیت خود را شروع و چه اثراتی داشته است  نمایشگاه بین‌المللی بزرگترین محلی است برای معرفی ناشران که باید استفاده کافی از این نمایشگاه را برد.

نویسنده و شاعر ارومیه‌ای گفت: برند در بازاریابی و در اقتصاد جایگاه خود را دارد ولی برای خریدار و فروشنده کتاب، مهم نوع و سلیقه مطالعه کننده است و اگر کتاب محتویات خوبی داشته باشد قطعاً بازار خوبی را هم خواهد داشت.

وی دربخش دیگری گفت: نمایشگاه کتاب برای نویسندگان بومی یک فرصت طلایی برای شناساندن کتاب‌های بومی و فرهنگ آن منطقه است و اینکه نمایشگاه بین‌المللی بهترین فرصت برای ارتباط سازی فرهنگ‌های مختلف بومی است.

سیدتیمورجامعی گفت: اطلاع‌رسانی قوی از طریق رسانه ملی و سایت های مجازی برای معرفی دقیق کتاب و نحوه خرید و دریافت به صورت آسانتر می‌تواند تاثیر داشته باشد.

 

سیدتیمورجامعی، شاعر ارومیه‌ای متولد ۱۳۵۹ بوده و از ۲۰ سالگی شروع به شعر نوشتن کرده است. وی در اکثر انجمن‌های ادبی شهر حضور فعال داشته و موضوع بیشتر شعرهای سید تیمور جامعی به‌صورت ترکی و و در حوزه حجاب می‌باشد.

سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور ناشران خارجی و داخلی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است