Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@13:24:04 GMT

بیش از 250نخبه از بهترین دانشگاه های جهان به ایران بازگشتند

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۰۵۴۴۵

بیش از 250نخبه از بهترین دانشگاه های جهان به ایران بازگشتند

کیش – ایرنا- مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: طی سه سال گذشته، بین 250 تا 300 نفر از نخبگان کشور که در بهترین دانشگاه جهان بودند، برای فعالیت دانشگاهی به ایران بازگشتند.

به گزارش ایرنا، سعید سهراب پور عصر دوشنبه در مراسم پایانی دومین ماراتن برنامه نویسی سلامت کشور در کیش افزود: این تعداد، غیر از نخبگانی است که برای فعالیت در سایر بخش های آزاد و دولتی، در همین مدت به کشور بازگشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تشویق نخبگان ایرانی برای بازگشت به کشور را یکی از برنامه های بنیاد نخبگان اعلام کرد.
عضو پیوسته فرهنگستان فرهنگستان علوم ادامه داد: در کنار این برنامه، شناسایی استعدادهای برتر در رشته های مختلف و تقویت و حمایت از آنها برای قرار گرفتن در گروه نخبگان را از دیگر وظایف بنیاد نخبگان است.
وی با اشاره به برگزاری دومین مارتن برنامه نویسی سلامت در کیش اظهار داشت: 120جوان شرکت کننده در این رویداد علمی، صاحبان استعدادهای برتر کشور هستند که در صورت پرورش استعداد و تقویت و حمایت، می توانند به فهرست نخبگان وارد شوند.
دومین ماراتن برنامه نویسی سلامت از روز هفتم اردیبهشت با حضور 120نفر از استعدادهای برتر در حوزه های سلامت و برنامه نویسی در کیش آغاز شد و عصر دوشنبه نهم اردیبهشت پایان یافت.
جوانان شرکت کننده در این برنامه، در قالب گروه های متشکل از برنامه نویسان جوان و کارشناسان بهداشت و سلامت، در مدت سه شبانه روز، برای چهار چالش مهم حوزه سلامت برنامه نویسی کردند.
در مراسم پایانی این رویداد علمی، سه گروه برتر معرفی شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.
2094

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي نخبگان بازگشت كيش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، در رتبه‌بندی تایمز پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ مؤسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته‌اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است

کد خبر 6097399

دیگر خبرها

  • اِشویانتک همچنان بهترین تنیسور زن جهان
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف