Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیف الله سعدالدین، از زمره یک درصد دانشمندان برتر و نخبگان علمی جهان، روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: شرکت های دانش بنیان فضاها و زیرساخت های مطلوبی برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی به ویژه قشر فعال در زمینه پژوهش های کاربردی در دانشگاه ها و در نتیجه توسعه اقتصاد دانش بنیان فراهم می کنند.
وی بیان کرد: تولیدات دانش فنی شرکت های دانش بنیان از جمله ظرفیت های توسعه پایدار هر کشوری از جمله ایران است دارای تعداد قابل توجه دانش آموختگان دانشگاهی و پژوهشگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سمنان ادامه داد: شرکت های دانش بنیان زیرساخت های مورد نیاز را برای تولید دانش فنی و بومی سازی آن مهیا می کنند که با بهره گیری از این مساله می تواند به سمت صادرات دانش به کشورهای دیگر اقدام کرد.
استاد تمام دانشگاه سمنان با اشاره به سودآوری بالای صادرات دانش فنی، خاطرنشان کرد: امروز اقتصاد و فضای بین المللی حول محصولات دانش محور می چرخد و به دلیل کیفیت بالا و قابلیت به روزرسانی این تولیدات علاقه مندان کثیری دارد.
وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان ایران نیازمند حمایت مسوولان برای تولید محصولات دانش محور با کیفیت و رقابت پذیر هستند، تاکید کرد: دانش تولیدی مناسب بازار، کاربردی و قابل به روزرسانی مقدمه داشتن جایگاه خاص این شرکت ها در اقتصاد بین المللی است.

** تولید دانش فنی ابزاری برای بی نیازی از درآمدهای نفتی
سعدالدین با اشاره به ارکان اقتصاد مقاومتی، بیان کرد: دانش فنی ابزاری برای بی نیازکردن اقتصاد کشور از درآمدهای نفتی با هدف تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی به ضرورت به کارگیری دانش روز و روش های جدید در تولید برای کاهش هزینه ها و ارتقای رقابت پذیری با تولیدات خارجی تاکید و تصریح کرد: دانش فنی باید با راهکارهای مختلف برنامه ریزان کشور کاربردی شود و در مسیر کمک به تولید قرار گیرد.
این دانشمند برتر جهان گفت: گام برداشتن در مسیر اقتصاد سنتی به سمت اقتصاد دانش بنیان، تولید ثروت را برای کشور به همراه دارد.

** روان سازی و وضع قوانین جدید در فضای کسب و کار دانش بنیان
استاد تمام دانشگاه سمنان گفت: اقتصاد کشور که برمبنای درآمدهای فروش نفت برنامه ریزی می شود، توجهی به تولیدات دانش بنیان ندارد که این مساله باید اصلاح شود.
این دانشمند جهانی خاطرنشان کرد: رویکردها و حتی قوانین جاری از اقتصاد تک محوری و وابسته به نفت به سمت اقتصاد دانش بنیان تغییر کند.
وی با بیان اینکه در بسیاری از موارد نیاز به روان سازی قوانین در فضای کسب و کار شرکت های دانش بنیان احساس می شود، افزود: چه بسا کشور، نیاز به وضع قوانین جدیدی برای مرتفع سازی مسائل با هدف توسعه کسب و کارهای دانش بنیان دارد.
پرفسور سیف الله سعدالدین به همراه 2 استاد تمام دانشگاه سمنان، در زمره یک درصد دانشمندان برتر و نخبگان علمی جهان محسوب می شود.
به گزارش ایرنا، سال 1398 از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «رونق تولید» نامگذاری شده است.
9891/6103
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اشتغال جهان رهبر معظم انقلاب فناوری کسب و کار 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان