Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن برترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته‌ علوم ارتباطات و رسانه را معرفی کرده است.

به گزارش آنا، دانشجویان در رشته ارتباطات و رسانه به مطالعه تاریخ و تأثیر انواع مختلف رسانه بر جامعه می‌پردازند و یاد می‌گیرند که چگونه می‌توان یک پیام را از راه‌های مختلف ارتباطی به مردم انتقال داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دروس این رشته معمولاً شامل علوم اجتماعی و انسانی می‌شود؛ اما تمرکز اصلی همچنان روی مطالعه ارتباطات جمعی است.

دانشگاه استنفورد با امتیاز ۹۳,۶ در آموزش، ۹۶.۸ در تحقیق، ۹۹.۹ در استناد علمی و ۶۴.۶ در درآمد صنعتی اولین دانشگاه برتر جهان برای تحصیل در علوم ارتباطات و رسانه است. استنفورد در رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های جهان در جایگاه سوم قرار دارد.

مؤسسه تکنولوژی ماساچوست دومین دانشگاه برتر جهان برای تحصیل در علوم ارتباطات و رسانه است. ام‌آی‌تی با کسب امتیاز ۹۱,۹ در آموزش، ۹۲.۷ در تحقیق، ۹۹.۹ در استناد علمی و ۸۷.۶ در درآمد صنعتی چهارمین دانشگاه برتر در رتبه‌بندی جهانی تایمز هایر اجوکیشن ۲۰۱۹ است.

دانشگاه هاروارد با امتیاز ۹۰,۱ در آموزش، ۹۸.۴ در تحقیق، ۹۹.۶ در استناد علمی و ۴۸.۷ در درآمد صنعتی، ششمین دانشگاه برتر جهان در رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن است. این دانشگاه سومین دانشگاه برتر جهان برای تحصیل در رشته علوم ارتباطات و رسانه است.

دانشگاه پنسیلوانیا با امتیاز ۸۷,۴ در آموزش، ۸۹.۲ در تحقیق، ۹۸.۴ در استناد علمی و ۷۰.۳ در درآمد صنعتی چهارمین دانشگاه برتر جهان در رشته علوم ارتباطات و رسانه است. این دانشگاه آمریکایی رتبه دوازدهم در رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن را دارد.

کالج دانشگاهی لندن با امتیاز ۷۹,۱ در آموزش، ۹۰.۱ تحقیق، ۹۵.۹ در استناد علمی و ۴۲.۴ در درآمد صنعتی پنجمین دانشگاه برتر جهان برای تحصیل در رشته علوم ارتباطات و رسانه است. این دانشگاه جایگاه چهاردهم را در رتبه‌بندی جهانی دارد.

رتبه

دانشگاه

آموزش

تحقیق

استناد علمی

 

درآمد صنعتی

نسبت دانشجوی دختر به پسر

 

۳

دانشگاه استنفورد

۹۳,۶

۹۶,۸

۹۹,۹

۶۴,۶

۴۳ به ۵۷

۴

دانشگاه ام‌آی‌تی

۹۱,۹

۹۲,۷

۹۹,۹

۸۷,۶

۳۸ به ۶۲

۶

دانشگاه هاروارد

۹۰,۱

۹۸,۴

۹۹,۶

۴۸,۷

۴۸ به ۵۲

۱۲

دانشگاه پنسیلوانیا

۸۷,۴

۸۹,۲

۹۸,۴

۷۰,۳

۵۲ به ۴۸

۱۴

کالج دانشگاهی لندن

۷۹,۱

۹۰,۱

۹۵,۹

۴۲,۴

۵۷ به ۴۳

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: بهترین دانشگاه رشته ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۲۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • اِشویانتک همچنان بهترین تنیسور زن جهان
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری