Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@13:30:10 GMT

معرفی بهترین دانشگاه‌های جهان در مهندسی عمران

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۴۱۱۹۶

رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن برترین مؤسسات آموزش عالی برای تحصیل در مهندسی عمران را معرفی کرده است.

به گزارش آنا، مهندسی عمران یکی از شاخه‌های مهندسی است که مبحث طراحی، ساخت و نگهداری از سازه‌هایی مانند جاده، پل، کانال و ساختمان را پوشش می‌دهد. مهندس‌های عمران معمولاً وظیفه توسعه زیرساخت‌های شهری را در جامعه برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیدا کردن راه‌حلی برای بازیافت و آلودگی نیز از وظایف این مهندسان است.

رشته مهندسی عمران به چند شاخه از جمله حمل‌ونقل، توسعه زیست‌محیطی و دریایی تقسیم می‌شود. دانشجویان در این رشته به مطالعه پایه و اساس مهندسی ، علوم محاسباتی و ریاضی می‌پردازند.

در ادامه با برترین دانشگاه‌های جهان برای تحصیل در رشته مهندسی عمران آشنا می‌شوید.

دانشگاه آکسفورد برترین دانشگاه جهان در رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن است که موفق به کسب امتیاز ۹۱,۸ در آموزش، ۹۹.۵ در تحقیق، ۹۹.۱ در استناد علمی و ۶۷ در درآمد صنعتی شده است. این دانشگاه برترین دانشگاه برای تحصیل در رشته مهندسی عمران شناخته شده است.

دانشگاه استنفورد سومین دانشگاه برتر جهان و دومین دانشگاه برتر جهان برای در رشته مهندسی عمران است. این دانشگاه امتیاز ۹۳,۶ در آموزش، ۹۶.۸ در تحقیق، ۹۹.۹ در استناد علمی و ۶۴.۶ در درآمد صنعتی عنوان را کسب کرده است.

مؤسسه تکنولوژی ماساچوست با کسب امتیاز ۹۱,۹ در آموزش، ۹۲.۷ در تحقیق، ۹۹.۹ در استناد علمی و ۸۷.۶ در درآمد صنعتی عنوان سومین دانشگاه برتر برای تحصیل در مهندسی عمران را از آن خود کرده است. ام‌آی‌تی همچنین از نگاه رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن چهارمین دانشگاه برتر جهان معرفی شده است.

مؤسسه تکنولوژی کالیفرنیا پنجمین دانشگاه برتر جهان است و موفق به کسب امتیاز ۹۴,۵ در آموزش، ۹۷.۲ در تحقیق، ۹۹.۲ در استناد علمی و ۸۸.۲ در درآمد صنعتی شده است. کلتک چهارمین دانشگاه برتر برای تحصیل در رشته مهندسی عمران است.

دانشگاه پرینستون پنجمین دانشگاه برتر جهان در رشته مهندسی عمران است که جایگاه هفتم را در رتبه‌بندی تایمز هایر اجوکیشن دارد. این دانشگاه آمریکایی امتیاز ۸۹,۹ در آموزش، ۹۳.۶ در تحقیق، ۹۹.۴ در استناد علمی و ۵۷.۳ در درآمد صنعتی را در این رتبه‌بندی کسب کرده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهندسی عمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۱۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط

پروین پشتکوهی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان گفت: امیرعلی مهرابی در رشته لکوکیدز (مهندسی خلاقیت) و حسین شکری‌نیا در لیگ لکو الک (آزمایشگاه الکترونیک) به ترتیب مقام‌های دوم و سوم، و سهمیه شرکت در مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط کشور عمان را دریافت کردند.

وی افزود: مسابقات کشوری دانش‌آموزی لکوکاپ ایران دو روز پیش، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد و در این رویداد هزار گروه برتر حوزه رباتیک از سراسر کشور در ۱۵ رشته و ۳۰ لیگ با هم رقابت کردند.

لکوکاپ به عنوان یکی از بزرگترین رویداد‌های پژوهش محور دانش‌آموزی در خاورمیانه است که هر سال در دانشگاه‌های برتر برگزار می‌شود.

این رویداد پژوهشی با ایجاد بستری مناسب، این امکان را به کودکان و نوجوانان می‌دهد که در هر رشته‌ای که فعالیت کرده‌اند، خلاقیت و مهارت‌های فرا گرفته خود را به نمایش بگذارند و با سایر دانش‌آموزان رقابت کنند.

مسابقات جهانی مسقط آذر ۱۴۰۳ در کشور عمان برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • اِشویانتک همچنان بهترین تنیسور زن جهان
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم