Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@11:21:05 GMT

۲۰ دانشگاه برتر جهان در سال ۲۰۱۸

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۰۶۴۸۹

«کیو اس» تازه‌ترین رتبه بندی خود در سال ۲۰۱۸ را روز چهارشنبه منتشر و در این رتبه بندی بهترین دانشگاه‌های جهان را بر اساس ۴۸ موضوع مختلف اعلام کرد. در کل ۲۰ دانشگاه مختلف به عنوان برترین دانشگاه‌های جهان در دست کم یکی از این ۴۸ موضوع انتخاب شدند. در این میان دانشگاه هاروارد در یک سوم از این موضوعات به عنوان برترین دانشگاه جهان انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در فهرست «کیو اس» نام تعدادی از دانشگاه‌ها برای همگان آشناست؛ اما برخی از دانشگاه‌ها هم هستند که به قدر کافی شناخته شده نیستند و در یک یا دو حوزه موضوعی توانسته اند، رتبه بالایی را کسب کنند. در زیر نام این دانشگاه‌ها و حوزه‌های موضوعی آن‌ها در رتبه بندی کیو اس گردآوری شده است.

دانشگاه ساسکس، انگلیس: این دانشگاه به دلیل داشتن برنامه‌ای پیشرو در حوزه مطالعات توسعه، به عنوان یکی از برترین دانشگاه‌های جهان انتخاب شده است.

دانشگاه ساپینزا، رم: تعجبی ندارد که یکی از دانشگاه‌های رم به عنوان بهترین دانشگاه‌های جهان در حوزه مطالعات کلاسیک و تاریخ باستان انتخاب شود.

دانشگاه شفیلد، انگلیس: این دانشگاه در حوزه‌های مطالعات کتابداری و مدیریت اطلاعات رتبه بالایی را از آن خود کرده است.

دانشگاه کمبریج، کمبریج شایر، انگلیس: با وجود اینکه دانشگاه کمبریج در همه جای جهان شناخته شده است، فقط توانست در حوزه انسان شناسی به عنوان برترین دانشگاه جهان شناخته شود.

دانشگاه واخنینگن، هلند: این دانشگاه همانند یک بهشت برای دانشجویانی است که به مطالعه در حوزه کشاورزی و جنگلداری علاقمند هستند.

دانشگاه کارولینای شمالی، چپل هیل آمریکا: این دانشگاه بهترین مکان روی کره زمین برای مطالعه مدیریت اطلاعات و کتابداری محسوب می‌شود.

دانشگاه سلطنتی هنر: این دانشگاه برای سومین سال متوالی بهترین دانشگاه جهان در حوزه مطالعات هنر و طراحی شناخته شد.

دانشگاه کالیفرنیا، دیویس آمریکا: اگر شخصی قصد داشته باشد دامپزشک شود، بهترین دانشگاه جهان در این حوزه دانشگاه کالیفرنیاست. این دانشگاه در دو سال گذشته هم در همین موضوع تحصیلی به عنوان بهترین دانشگاه جهان شناخته شد.

مدرسه جولیارد، نیویورک: این دانشگاه بهترین دانشگاه جهان برای مطالعه رشته‌هایی از جمله تئاتر موزیکال و باله است.

دانشگاه آمستردام، هلند: این دانشگاه در حوزه مطالعات رسانه و ارتباطات برترین دانشگاه جهان شناخته شده است.

دانشگاه پیتسبرگ، پنسیلوانیا، آمریکا: این دانشگاه هر ساله دانشجویان زیادی را از سطح جهان برای پذیرش در رشته فلسفه به سمت خود می‌کشاند.

دانشگاه هنگ کنگ: مؤسسه کیو اس این دانشگاه را به عنوان برترین دانشگاه جهان در حوزه دندانپزشکی معرفی کرده است. این دانشگاه در دو سال گذشته در حوزه دندانپزشکی به عنوان برترین در جهان شناخته شده است.

انستیتو فناوری فدرال زوریخ، سوئیس: این دانشگاه برای آن دسته از افرادی که علاقه‌مند به مطالعه زمین و علوم دریایی هستند، برترین دانشگاه جهان معرفی شده است. این دانشگاه تاکنون بیش از ۲۰ جایزه نوبل را از آن خود کرده است. شاید به این دلیل که آلبرت انیشتین هم از این دانشگاه فارغ التحصیل شده است.

کالج دانشگاهی لندن، انگلیس: این دانشگاه برای مطالعه در حوزه آموزش، برترین دانشگاه جهان شناخته شده است.

دانشگاه لاکبروک، میدلندز شرقی انگلیس: این دانشگاه برترین دانشگاه جهان در حوزه ورزش شناخته شده است.

دانشگاه برکلی، کالیفرنیا: مؤسسه کیو اس این دانشگاه را به عنوان برترین دانشگاه جهان در حوزه علوم زیست محیطی معرفی کرده است. این دانشگاه در دو سال گذشته هم برترین دانشگاه جهان در همین حوزه لقب گرفته بود.
دانشگاه پنسیلوانیا، فیلادلفیای آمریکا: این دانشگاه در حوزه پرستاری، برترین دانشگاه جهان در فهرست کیو اس لقب گرفته است.

دانشگاه آکسفورد، انگلیس: سال گذشته رقابت میان دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج بسیار بالا بود؛ اما در سال ۲۰۱۷ کمبریج نتوانست به آکسفورد برسد. دانشگاه آکسفورد در ۵ حوزه مختلف لقب بهترین دانشگاه جهان را از آن خود کرد. از جمله آن‌ها می‌توان به زبان و ادبیات انگلیسی اشاره کرد.

مؤسسه فناوری ماساچوست، آمریکا: این دانشگاه در ۱۳ حوزه مختلف رتبه نخست جهان را کسب کرده است. از جمله آن‌ها می‌توان به معماری و مهندسی مکانیک و همچنین علوم اشاره کرد.

دانشگاه هاروارد، ماساچوست آمریکا: دانشگاه هاروارد از میان ۴۸ حوزه موضوعی که مؤسسه کیو اس انتخاب کرده است، در یک سوم این موضوعات رتبه نخست جهان را کسب کرده است. از جمله آن‌ها می‌توان به حوزه حقوق، تجارت، مدیریت، سیاست و مطالعات بین الملل اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۰۶۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان

اگر از علاقمندان به غذا خوردن هستید پس می‌دانید که سفر و غذا لازم و ملزوم یکدیگرند. یکی از بهترین راه‌ها برای تجربه فرهنگ یک کشور، مزه کردن غذا‌های آن است و در این میان برخی از کشور‌ها به ارائه برخی از بهترین غذا‌های جهان شهرت دارند.

به گزارش روزیاتو، رده‌بندی زیر از کشور‌هایی با بهترین غذا‌ها در وهله اول به کمک کتاب‌های معروف «راهنمای رستوران و هتل میشلن» به دست آمده که با اعطای ستاره به آن‌ها به ارزیابی کیفیت غذا‌ها می‌پردازد. در مرحله بعد نیز نظرات کاربران در وبسایت‌های مختلف ازجمله سی‌ان‌ان و همچنین پلتفرم‌های گفتگو مانند ردیت و کورا در نظر گرفته شده است.

۱۰. کره جنوبی

آشپزی کره جنوبی در سطح بین‌المللی شهرت دارد و در لیست کشور‌هایی با بهترین کیفیت غذا در جهان در رتبه دهم قرار دارد. مانند بسیاری از غذا‌های آسیای شرقی، برنج جزء اصلی غذا‌های کره جنوبی است. کیمچی از موارد منحصر به فرد آشپزی در این کشور است و در اکثر خانواده‌ها مصرف می‌شود. برخی از غذا‌های کره جنوبی که در جهان معروف هستند عبارتند از: گوچوجانگ، بیبیم‌بپ و بولگوگی.

۹. سوئیس

حدود ۴۰۰ نوع غذا در سوئیس وجود دارد که در سال ۲۰۰۸ به طور رسمی در میراث آشپزی سوئیس گنجانده شدند. یک فرد در این کشور سالانه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم شکلات مصرف می‌کند که سوئیس را به بزرگترین مصرف‌کننده شکلات در جهان تبدیل می‌کند. محصولات غذایی سوئیس بسیار متنوع و فراوان است، این کشور ۷۰۰ نوع پنیر، بیش از ۲۰۰ نوع نان و ۲۵۰۰ نوع انگور تولید می‌کند.

۸. انگلستان

غذا‌های بریتانیا به دلیل تجارت‌های این کشور با دیگر کشور‌ها به شدت تحت تأثیر غذا‌های سراسر جهان قرار گرفته است. غذا‌های بریتانیایی به‌طرز آشکاری از از غذا‌های بومی چینی، هندی، فرانسوی، ایتالیایی، ژاپنی، آمریکایی، مکزیکی، اسپانیایی، تایلندی و ترکی تاثیر پذیرفته‌اند. بسیاری از اقلام غذایی بریتانیایی در سطح بین‌المللی محبوبیت یافته‌اند نظیر پای شپردز، پای سیب و اسکون. روستای چدار در سامرست نیز جایی است که پنیر چدار اولین بار در آن ساخته شده است.

۷. چین (ماکائو و هنگ کنگ)

غذا‌های چینی ازجمله معروف‌ترین غذا‌های دنیا هستند. کیفیت غذا در این کشور بی عیب و نقص است و چین دارای نزدیک به ۲۱۵ رستوران ستاره دار در «میشلن» است. غذا‌هایی مانند دیم سام و هات‌پات در میان غذا‌های چینی بسیار معروف هستند و در کشور‌های دیگر نیز رواج دارند.

۶. آلمان

غذا‌های آلمانی غنی و متنوع هستند، زیرا از مواد اولیه موجود در هر فصل در آن‌ها استفاده می‌شود. غذا‌های رایج در این کشور عبارتند از: براتوورست، کوفته سیب زمینی، کلم ترش، شنیسل و اشترودل. در طول جشنواره اکتبر این کشور، غذا و نوشیدنی آلمانی با شور و اشتیاق جشن گرفته می‌شود. Sauerbraten غذای ملی این کشور محسوب می‌شود.

۵. ایالات متحده

آشپزی آمریکایی یک آش شلم‌شوربای واقعی است، زیرا به دلیل عوامل زیادی مانند مهاجرت، تغییرات منطقه‌ای و تاثیرات فرهنگی تنوع گسترده‌ای دارد. ایالات متحده آمریکا بزرگترین کشور صادرکننده مواد غذایی در جهان است. در حالی که فرهنگ فست فود در این کشور بیداد می‌کند، دارای رستوران‌های با استاندارد بالاست و بیش از ۲۳۰ رستوران ستاره‌های میشلن را دریافت کرده‌اند.

۴. اسپانیا

اسپانیا به دلیل آب و هوای منطقه‌ای متنوع و تأثیرات فرهنگی، غذای بسیار متنوعی دارد. علاوه بر این، مادرید و بارسلونا به ترتیب ۵۳ و ۴۸ غذای بومی ارائه می‌دهند. غذا‌های اسپانیایی از مواد تازه و باکیفیت تشکیل می‌شوند. مواد تشکیل‌دهنده از منطقه‌ای به منطقه دیگر متفاوت است و انواع مختلفی از غذا‌های دریایی، گوشت پخته شده، انواع پنیر و زعفران در غذاهایشان زیاد به کار می‌رود.

۳. ژاپن

غذا‌های ژاپنی به دلیل ارزش زیبایی شناختی، مواد اولیه تازه و طعم‌های متعادل شناخته شده است. در حالی که سوشی یک غذای معروف ژاپنی به حساب می‌آید، غذای ملی این کشور کاری با برنج است که در این منطقه بسیار مصرف می‌شود. سایر غذا‌های ژاپنی که معمولاً در کشور‌های دیگر موجود است عبارتند از: ساشیمی، سوپ میسو، ماچا و رامن. ماچا یک صادرات مهم مواد غذایی این کشور است و به ایالات متحده، چین، سریلانکا و هند عرضه می‌شود.

۲. ایتالیا

طبق یک مطالعه، غذا‌های ایتالیایی معروف‌ترین و پیتزا شاخص‌ترین و محبوب‌ترین وعده غذایی در جهان است. میراث آشپزی ایتالیایی غرق در آشپزی خانگی سنتی است که از مواد ساده، اما خوش طعمی مانند روغن زیتون، گوجه فرنگی، سیر و ریحان استفاده می‌کند. روغن زیتون ازجمله صادرات مهم این کشور است.

۱. فرانسه

فرانسه در صدر فهرست کشور‌های با بهترین کیفیت غذا در جهان قرار دارد. این کشور دارای بیشترین رستوران‌های ستاره‌دار میشلن در جهان است که نشان‌دهنده تمرکز این کشور بر رستوران‌های با استاندارد بالا است. صدف و حلزون از بهترین غذا‌های لذیذ فرانسوی به حساب می‌آیند. فرانسه با مصرف ۲۱.۶۷ کیلوگرم به ازای هر نفر، سومین مصرف‌کننده سرانه پنیر در سال در جهان است. هنر آشپزی فرانسوی یکی از مهم‌ترین‌ها در جهان است و نقش عمده‌ای در آکادمی‌های آشپزی مدرن دارد.

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه
  • اِشویانتک همچنان بهترین تنیسور زن جهان
  • چالهان اوغلو یکی از بهترین‌های جهان است
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • مسابقات کونگ‌فو بانوان استان بوشهر برگزار شد
  • خیزش دانشگاهی علیه ظلم در جهان آغاز شده است
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • ۱۰ کشور با بهترین غذا‌ها در جهان
  • معرفی برترین‌های مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل